Újság!
Betöltés...

GardenExpo Dekor&Mentha szemmel - 2.rész


Igazán sokszínű a kiállítás, ami még ma (vasárnap) is nyitva áll a látogatók előtt. A lefotózott érdekességekből és témakörökből még van bőven, amikből válogassatok ízléseteknek és igényeiteknek megfelelően.






Ki ne szeretne egy ilyen pihenősarkot magának. Vízálló, fagyálló, UV álló. Úgy gondolom most már csak a kosz állóságot kellene kitalálni hozzá és részemről megkapná: a "Kertészek kedvenc kerti bútora", illetve az "Anyukák kedvenc kerti bútora" címet.


Egy - két régiség és annak hangulatát idéző tárgy között is válogathatsz: kőlámpás, falikút, kőmosdó, kővályú és még sorolhatnám.




A kiállítás sztárjai, amire minden nő ámulattal és csodálattal néz. Elképzelni sem tudom, hogy milyen látvány lehet egy erdő, amelynek faágain ilyen szépséges virágok telepednek meg, mert már ez a kiállítás is fantasztikus látvány volt a tömegesen felhasznált orchideákkal.


A jelenlegi üzemanyag áraknál a GreenExpo-n kiállított autóknak igen nagy sikerük volt. Mint mondták, bármilyen autót át lehet alakítani villanyautóvá, de érdemes minél kisebb súlyúval próbálkozni.  


Gyengéim közé tartoznak a télikertek. Nem mint növénytároló, hanem mint a házhoz épített plusz lakóterület. A múlt század elejei hangulatot idéző csipkézett tetőgerinc, pedig igen csak szívet melengető látvány volt.


 






És végül, de nem utolsó sorban a legkisebbekre is gondoltak, a ma divatos színes mászóvárakkal, illetve a Százholdas pagony hangulatát idéző kerti játszóházakkal. Ez utóbbitól a gyerkőcök teljesen el voltak varázsolva. Alig akadt olyan pillanat, amikor gyerek nélküli képet lehetett ezekről a faodúkról készíteni.



A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :