Újság!
Betöltés...

Élménybeszámoló a KonyhakiállításrólPénteken sikerült kimennem a kiállításra. Nagyon örültem ennek a programnak, mert a főzni és enni szerető emberekről szól, és a leggyakrabban használt lakótérről. Volt itt minden, ami szemnek és szájnak ingere.
Csemegézzetek a fotók alapján, és ha tetszik, akkor még szombaton vagy vasárnap meglátogathatjátok.


Sütő-, sütiformák és sütemény szaggatók.


Különböző ízléseknek és igényeknek megfelelő konyhák.


Akár extra igényeket is kielégítő konyhai gépek.

Hogy az ízlelőbimbókat se hagyjam ki a sorból: Íme, egy szenzációsan elkészített NewYork-i sajttorta erdei gyümölcslekvárral. Nehéz volt megállni, hogy ne faljam be az egész tálat. Ilyen finomat még nem ettem, pedig kóstoltam már párat. A kávékról sajnos nem készült fotó, de annyit elmondhatok, hogy nem csak egy félét lehet kipróbálni.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :