Újság!
Betöltés...

Kertészek luxus bőröndje


Ki ne szeretne magának egy ilyen bájos kertész kézápoló/kertápoló szettet?

Én bizony, igen. Bár kesztyűm, ültető kanalam, talajlazító villám már van, de ezek a speciális krémek és később a magok tárolására alkalmas doboz bármikor elkelne itthon. Ha csak szimpla krémeket használtok egy nagyobb földtúrásos nap után, akkor most hanyatt estek, hogy mi mindennel lehet kényeztetni egy szorgos kezet.

Szóval mit is tartalmaz ez kincsesláda?

Első körben tartalmaz egy Kézradírt: Két méretben tartalmaz dörzsanyagot, amik gyengéden kitisztítják a földet, a bőrből és a köröm alól, miközben nyugtató gyógynövényekkel ápolják azokat.

Utána következik a köröm és körömágy kezelés: Shea vajjal, panthenollal, keratinnal puhítja a körömágyat, csökkenti a köröm törékenységét és erősíti is ez utóbbit.

Majd ezután következik egy kézkrém kezelés: Egy hosszú szorgos kertész nap után a kéznek olyan kényeztetésre van szüksége, ami Shea vajjal ápolja és puhítja az érdes kezeket.

Végül pedig a kertész kéz gyógyszere: Természetes hozzátevőkkel javítja a bőr tónusát, és annak rugalmasságát. Antioxidánsokat tartalmaz, ami csökkenti az öregedés látható jeleit. Ja, és ezen felül még hidratál is.


Na, hát kérdem én: Kell ennél több egy kertészkedő kéznek, hogy mindig szép és ápolt legyen???


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :