Újság!
Betöltés...

Kertbarátok, irány a GardenExpo! - Nyerjetek belépőjegyet!Aki rendszeresen olvassa a blogot, az tudja, hogy én már az Újévi koncert napján elkezdtem készülni a tavaszra, és ebből is látszik, hogy a türelem nem tartozik az erősségeim közé. De amikor hallottam, hogy március közepén kertészeti kiállítás lesz a Budapest Sportarénában, akkor erőt vettem magamon, bármennyire havazik, már csak addig kell kibírjam.

Ugyanis a TAVASZ 2011. március 18-án kezdődik, a GardenExpo - kerti életmód kiállítással és vásárral. Lesz itt minden, amire egy kerttel, vagy balkonnal rendelkező kertész megkívánhat. Férfiaknak kerti gépek, nőknek kerti bútorok és még sorolhatnám, de a lényeg, hogy itt már fizikailag is kiválaszthatjuk, amire szükségünk lehet idén a kertben, hogy az komfortosabb és kényelmesebb legyen.

Ha ez nem lenne elég, akkor egy kicsit körbenézhetünk a zöld életmódot támogató, környezetbarát GreenExpo kiállításon, majd kikapcsolódásként jó pár Orchidea gyűjteményt megcsodálhatunk. Olyanokat, amelyek igazán ritkaságnak számítanak, és maximum csak gyűjtőknek adatik meg, hogy magukénak tudják.

Most pedig van szerencsém bejelenteni, hogy 3 blogolvasó 1-1 párosjegyet nyerhet, amivel mind a három (GardenExpo, GreenExpo, Orchidea kiállítás) rendezvényt meglátogathatja másodmagával.


A JÁTÉK FELTÉTELE a következők:

  1. Kedveld, azaz "lájkold" a Dekor&Mentha blogot a Facebook-on.
  2. A GardenExpo-ról írt bejegyzést "lájkold"
  3. majd oszd meg ITT.
  4. Töltsél fel egy fotót kedvenc virágodról a Dekor&Mentha Facebook fotóalbumába.

Ha ez utóbbinál nehézségeid akadnának, akkor küld el a fotót a dekoresmentha@gmail.com e-mail címre.

A játék 2011. március 9. 21 óráig tart. Az eredményhírdetés még aznap este várható, mind a Dekor& Mentha blogon, és a blog Facebook-os oldalán.


Mindenkinek jó játékot!

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :