Újság!
Betöltés...

Konyhakiállítás - NYERJ belépőjegyet!!!!


Gasztrománok, Ínyencek, Lakberendezők figyelem!
Három darab PÁROSJEGY keresi gazdáját!

Ha szeretsz főzni, enni, vagy csak ötleteket keresel egy jól használható konyha kialakításához, esetleg kíváncsi vagy, hogy kedvenc séfed mit és hogyan főz élőben, akkor 2011. március 4-5-6-án a KONYHA-kiállításon a helyed, a Papp László Sportarénában.

A konyha, az otthonunk szíve, ahol nem csak főzünk és eszünk, hanem társasági életet is élünk, hiszen mindenki tudja, hogy a konyhákban vannak a legjobb bulik. Ez az a hely, ahol általában a nők a főnökök, kivéve ha egy hímnemű sztárséfet tartunk otthon (de ez igen elenyésző százalékról mondható el). Olyan gépeket álmodhatunk ide, amelyek a korábban elképzelhetetlennek tűnő szabadsággal tudnak minket megajándékozni, azaz a konyhák Rolls-Royce-ait. Szóval ezen a rendezvényen mindent megtalálsz, ami a "konyha" szó hallatán eszedbejut. 

Most jön a lényeg!!!
Mivel a felajánlott három darab párosjegy - ami három blog olvasóé lesz - igen értékes, ezért csak azok közül kerülhet ki a szerencsés nyertes, akik a következő öt feladat mindegyikét teljesítik.

A JÁTÉK FELTÉTELEI:
  1. "Lájkold", azaz kedveld a Dekor&Mentha blogot a FACEBOOK oldalán
  2. Jelöld ismerősként a Konyhakiállítás konyhaálmok-álomkonyhák oldalt a FACEBOOK oldalán
  3. A konyha-kiállításról szóló cikket szintén "lájkold",
  4. majd oszd meg a konyha-kiállításról szóló cikket itt.
  5. És most jön a plusz: Kedvenc fűszernövényedről tegyél fel egy fotót a Dekor&Mentha Facebook-os fotóalbumába.

Ha ez utóbbi feladattal problémáid akadnának, akkor a fotót küldd névvel ellátva a dekoresmentha@gmail.com e-mail címre.

A játék 2011. február 23., 20 óráig tart. Remélem még aznap este eredményhírdetés lesz.
Postázni csak magyarországi címre tudok. Mivel a kiállítás Budapesten lesz, ezért akár majd egy barátod címét is megadhatod, ahová szeretnéd, hogy kipostázzam.


További INFO-k a kiállításról: KONYHA-kiállítás 2011

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :