Újság!
Betöltés...

Hinta-palinta


Meglehetősen merész újragondolása egy hintaszéknek.

Fotel, hintaszék, gördülő szék, pihenőszék. Akár több jelzővel is illethetjük ezt a darabot, valahol mindegyik megállja a helyét. Lendületes formája meglehetősen impulzív, kevés embernek kerüli el a figyelmét. Ülőfelülete kényelmes, de a lábtartók elhelyezésénél inkább a férfiakra gondoltak. Mindenképpen innovatív, hogy ez a darab nem csak egy szék, a felső részébe egy olvasólámpát is beépített a tervező, hogy minden felmerülő igényt kielégítsen. Ha egyszer valaki beleül, nem szívesen száll ki belőle – mondjuk, nem is egyszerű. A modell tervezője, Mathias Koehler székét Rocking Wheel Chair névre keresztelte.

További képeket érdekes bútorokat találsz a http://www.otthonteremto.hu/ oldalon.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :