Újság!
Betöltés...

Kukurikú, itt a reggel!



Ma már ritkán kapirgálnak kakasok a hátsó kertben, de akinek hiányzik a vidéki romantika, az egy abszolút trendi műalkotással maga köré varázsolhat egy baromfiudvart.

Bár teljes baromfiudvarról nem beszélhetünk, hiszen az alkotók csak eme terület császárára, a kakasra gondoltak. Viszont abból rögtön többet is megálmodott a Craking Art és alapítója, Omar Ronda.
Aki a visszafogottság híve, annak elég egy kiskakas, viszont aki szereti az extrém megoldásokat, az az egész kollekciót is felvonultathatja. Két méretből választhat, a 120cm magas normál és az 51cm-es junior változatból, viszont a színekben tobzódhat. Apuci narancs, kék, fehér, bíbor, vörös és zöld, míg kisfia kék, fehér, bíbor, fekete, piros és zöld színekben rendelhető.



A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :