Újság!
Betöltés...

Külföldi otthonok: Geometrikus formákból építkezve

Ez a hamptons-i ház egy modern, geometrikus formákra építő, csodás menedék.

A forma csodálata és tisztelete sugárzik ebből az épületből. A környező táj egyszerű természetességéhez remekül illenek a letisztult formák, a maga dísztelen szépségében, visszafogottságában megvalósult épület. Az alapkoncepció a szögletesség, a geometrikusság hangsúlyozása és a táj befogadása, az épület részévé válása volt. A terek kellő zártságot adnak, mégis nyitottak a hamptons-i tengerpart lenyűgöző látványa felé.




A konyhabútor alsó része a Bulthaup modellje, a fali elemek egyedileg gyártottak.


A családi szoba hatalmas tolóajtajainak köszönhetően teljesen megnyitható. Nyitott állapotban olyan, mintha nem is lennének falai.

A gyerekszoba emeletes ágyai a saját kuckó élményét nyújtják a gyerekeknek. Szinte szoba a szobában.

A hálóból két irányba is csodálható a panoráma.

A két fürdőszobát, ha szükséges, egybe lehet nyitni. Így ha kell tágas, ha kell szeparált a tér.

Építész: Leroy Street Studio, belső design: Thad Hayes


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :