Újság!
Betöltés...

Virágzó obeliszkek és társaik

Éden rózsám már egy ideje kiérdemelt volna egy méretesebb obeliszket, de valahogy mindig sajnáltam egy egyszerű fém állványért kiadni a pénzt. Ezért a házi kivitelezés lett volna a végső megoldás, csak nem tudtam még a formára és a hogyanra a választ.



















Ez a virágokkal díszített és igen szabálytalan formát öltött virág obeliszk tökéletes kerti színfolt lehet már önmagában is. A kézi megmunkálással és a rozsdás jelleggel csak még vonzóbbá válik azok szemében, akik szeretik a rusztikus, egyedi használati tárgyakat. De nem csak obeliszket, hanem szinte mindenféle kerti bútort is megvásárolhatsz ebben a stílusban, amelyek az unalmas szürke téli hónapokban is virágos jókedvvel várják a kertbe látogatókat.

Nem állítom, hogy ilyen virágszírmok készítésére adnám a fejem, de a lent látható igen ötletes obeliszk összeállításával még megpróbálkoznék. Utána már csak vásárról vásárra járva virágok felkutatása lenne a célom. Természetesen megértem, ha nem mindenkit hajt az ilyen fajta önkifejezés, de talán segít a mai borongos napon egy kis kert inspriációt begyűjteni.













Forrás


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :