Újság!
Betöltés...

Vácrátóti arborétum tavaszi virágfelhőben

Ezt az igen forró nyárias hétvégét egy arborétumi látogatással frissítettük fel. Hatalmas tavak, csendesen csobogó patakok,sok helyen kialakított, csendes szemlélődésre alkalmas pihenők, csak vonzották a látogatókat a vácrátóti arborétumba ezen a hétvégén. Mi elsősorban a tulipánok miatt mentünk el meglátogatni az arborétumot, és bár úgy tűnt, hogy az utolsó utáni pillanatban érkeztünk a fotózásra, szerencsére volt még annyi érdekes és színes látnivaló, hogy egyáltalán nem bántam meg ezt a kis kiruccanást.


Csodás nárciszok, az elmúlás szépségét hírdető tulipánok, ragyogó bazsarózsák, tarka árnyliliom ültetvény és még sok szép virágos bokor és fa segíti az idelátogatókat ellazulni és a feltöltődni ebben a tájképi kertben.
Ne hagyjátok ki, ha egy dimbes - dombos érdekes növényekkel tarkított pár órás kirándulásra vágytok.

  
 Csak az nem fotózott rigót ezen a hétvégén, aki nagyon nem akart.

 Vízimalom ez a javából.

 Micsoda kavalkád lesz itt 1 hónap múlva, amikor ez a változatos hosta parádé kitölti majd az árnyéki ágyást.
Az elmúlás csodás formái és színei a tulipánágyásban, szinte szebbek, a még feszesen virító társaiknál.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :