Újság!
Betöltés...

Egy családi ház Párizsból

Bár Párizsról inkább a klasszikus szépségű belvárosi lakások jutnak eszünkbe, a külső kerületekben ott is vannak családi házak. Nem is akármilyenek.


Egy francia építész, Djuric Tardio tervezte ezt a vörösfenyő burkolatú, egyszerű formavilágú, izgalmas megjelenésű épületet. Az épület formavilága tökéletesen illeszkedik az utca arculatához, de burkolatának és tetőszerkezetének köszönhetően mégis abszolút újat mutat. A meredek tető pontosan olyan hajlásszögű, mint a szomszéd épületeké, de ha jobban megnézzük, ez nem egy hagyományos tető. Nem egy beépített tetőteret, hanem egy nyitott, a szerkezet által árnyékolt tetőkertet takar. Igazán pompás megoldás, akár nyáron, akár a hűvösebb időben remek pihenőhely és a kilátás is lenyűgöző innen.


Forrás

Még több lakberendezés, építkezés és kert a www.otthonteremto.hu-n

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :