Újság!
Betöltés...

Otthonok külföldről: Egy építész háza

A fiatal venezuelai építész, Pedro Useche házába kukucskálhatunk be néhány kép erejéig.



Pedro Useche Brazíliába, San Paolo-ban rendezte be otthonát, egy csodás domboldalon, melyről páratlan panoráma nyílik a városra. Háza természetesen magán hordozza az építész stílusvilágát, hitvallását: nagy, nyitott terek, világosság, könnyedség mindenütt. Az épület három emeletes. A nappali érdekessége, hogy dupla magasságú, így remek lehetőséget ad a tulajdonos művészeti gyűjteményének elhelyezésére. Másik érdekesség, hogy az épület abszolút környezetbarát, mind a felhasznált alapanyagok, mind a technológiák körében igyekeztek a lehető legmodernebb és a környezetre legkevesebb terhet rovó megoldást találni. És, hogy mi a legszebb az épületben? Talán a kint és bent szinte mindenhol felbukkanó, leleményes összekapcsolása.
Még több fotó, lakberendezés, építkezés és kert a http://www.otthonteremto.hu-n/

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :