Újság!
Betöltés...

Búcsú a kerttől

Nehezen született meg ez a mai poszt, de tudtam, hogy őszinteséggel tartozom Nektek - akik nap, mint nap olvassák a blog bejegyzéseit - ezért nem adtam fel a küzdelmet önmagammal.



Lassan egy hónap telt el, mióta búcsút intettünk otthonunknak, én pedig a kertemnek. Nem volt egyszerű az eladás mellett dönteni, de hosszú távon ésszerűnek tűnik. Jelenleg hiányoznak a növénykéim és a kert is, amit a semmiből építettem, de úgy gondolom, ha egyszer sikerült, akkor másodszorra még jobb lesz, mert már nem követem el a kezdő hobbikertész hibáit.

Bár növénylistát még nem írtam, de a hatalmas fákkal zsúfolt kertem után, és az eddig megnézett szinte fát nem látott (tuján és fenyőn kívül) kertek alapján, azt mondhatom, hogy elsősorban lombhullatókon töröm a fejem. De természetesen ezt majd csak az aktuális kert esetében tudom véglegesen eldönteni.

Mivel alkotó fantáziámra mindig is számíthattam, most jelenleg csak az új helyet kell megtalálnunk, ahol tovább űzhetem földtúró hobbimat. Amit mindenképp megígérhetek, hogy amint megtaláljuk az újabb lehetőséget a kertészkedési hajlamom kiélésére és a következő otthonunkat, a teljes kert átalakítást nyomon követhetitek itt a blogon. Onnatól kezdve izgalmas, személyes kertfotós bejegyzésekkel bővül ismét a blog, az ötletelés fázisától a kialakításon át, a soha be nem fejezett állapotig, mert egy kertben pont ez a szép.








A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :