Újság!
Betöltés...

Design az asztalon: Egyedi poháralátétek

Egy vendégségedet, de akár a saját esténket is remekül feldobhatjuk egy-két izgalmas kiegészítővel.


Az esti borozgatások elmaradhatatlan kelléke a poháralátét. Bár meglehetősen kicsi darab, semmiképpen sem jelentéktelen, főleg, ha valamilyen izgalmas designterméket választunk. Mivel a poháralátétek relatív olcsók, akár több szettet is tarthatunk otthon, így mindig a hangulathoz, az alkalomhoz, vagy éppen az aktuális vendégünk egyéniségéhez illően választhatunk. A kínálat bőséges, a hagyományosokon kívül egészen meghökkentő darabokat is találunk a kínálatba, a kenyér formájú alátétektől, a bűvös kockáson keresztül a szendvicsalkatrészekig.










Forrás




A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :