Újság!
Betöltés...

Hasznosítsunk újra: Régi bőröndök új szerepben

A régi tárgyakat lehet, hogy nem használjuk, de azért nem haszontalanok.


Biztos, hogy minden padláson – ha máshol nem, a nagymama padlásán – akad néhány régi bőrönd. Ezek általában nagyon szép, karakteres darabok, amiket az ember sajnál kidobni, viszont használni sem használjuk, mert mindenki modern, kerekes bőröndre vágyik.

James Russel és Hannah Plumb, James Plumb Design alapítói új életet leheltek a régi bőröndökbe: komódfiókokká alakították őket. A rongyos bőröndök kaptak egy második esélyt a csillogásra, a tulajdonosok pedig a kidobni sajnált, porfogó darabok helyett egy praktikus tárolóhelyet.

Forrás
Erről még több fotó a http://www.otthonteremto.hu-n/

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :