Újság!
Betöltés...

Lakásdekoráció: Vidd a természetet a szobádba!

Valami régi dolog újra feléledni készül.

A 80-as években meglehetősen sok lakásban találkozhattunk óriásposzterekkel. Nem lehettünk elég óvatosak, hiszen sosem tudhattuk, hogy egy nappaliba lépve nem találjuk-e magunkat egy erdőben, esetleg egy óceánparton. A meglehetősen csúnyácska poszterek divatja hál’Istennek hamar leáldozott, de – mint szinte minden abból a korból – most újra feléledni látszik. Persze sokkal finomabban, sokkal trendibben és sokkal mívesebb kidolgozással, de újra itt vannak az óriási poszterek. És bizony van közöttük néhány figyelemre méltó darab.



Forrás

Még több lakberendezés, építkezés és kert a http://www.otthonteremto.hu-n/

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :