Újság!
Betöltés...

A jövő otthonai: Egyszemélyes mobil lakás

Remek választás ez a kis autó annak, aki egyedül, de minden éjjel más helyen szereti tölteni a vakációt.Ez a jármű ideális lakóautó egy személynek. Alapja egy Piaggio APE 50 tricikli, melyet összecsukható ággyal, kis konyhával, íróasztallal és „rengeteg” tárolóhellyel szereltek fel. A tervező, a német Cornelius Comannsfrom, magányos táborozásokhoz ajánlja. Használója nincs szállodákhoz, de még kempingekhez sem kötve, szabadon választható meg az útirány. Nem kell sátrat építeni és bontani, minden könnyen és egyszerűen elérhető. Cornelius még a mosás utáni teregetésre is gondolt. És ha már designtárgyról beszélünk, természetesen a karosszéria is egyedi festést kapott.


Forrás
Erről még több fotó a http://www.otthonteremto.hu-n/

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :