Újság!
Betöltés...

Öltözz kerted stílusában

Bár szeretem a szép ruhákat, de sosem voltam a divat megszállottja. Ám néhány idei divatirányzat - fricskát törve az orrom alá - megmutatja, hogy igenis van miért lelkesedni, ha a kert&divat páros összeáll.

Szolidan vagy látványosan, de a virág már az esküvői ruhákon is jelen van.

Minden ismerősöm és barátom tudja, ha kertről van szó, akkor nekem rögtön felcsillan a szemem, és tripla energia szinten pörgök, de a ruhatrendek évről - évre nyomonkövetése egyáltalán nem tartozik a kedvenc időtöltéseim közé. Ám amikor arról olvastam, hogy kertek inspirálta ruhákat mutattak be a kifutókon, akkor ez az igen csak figyelemre méltó gondolat megragadta a fantáziámat. Voltak már hasonló időszakok a divat történetében, amely úgy tűnik idén újra visszaköszön a ruházkodásunkon. Némely darabok csak szolidan, színekkel játszva,  míg mások határozott virágmintákkal örvendeztetik meg a hölgyeket. Azaz ismét nekünk kertészeknek jár az elismerő figyelem.Akár egy borostyánnal, vagy vadszőlővel futtatott ház, úgy ragyog ez szoknya, amit ráadásként fekete csipkefelsővel bolondítottak meg.

Mary McDonald kékes külterei inspirálták ezt a mindennapokban is hordható kiskosztümöt.

A visszafogott romantika nadrágban, fakó rózsás árnyalatban. Akár ilyen is lehet.

Forrás
Végül pedig a fűfélék kedvelőinek ezt a gyönyörűséget találtam.

Bár ezek egy nagy divatház alkotásai, de csak idő kérdése, hogy mikor találjuk meg hasonmásaikat a megfizethetőbb boltok polcain.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :