Újság!
Betöltés...

Könyvajánló: Készíts magad kerti dekorációkat!

A kreativitásnak szerencsére nincs határa. Bár még csak angolul jelent meg a Handmade Garden Projects című könyv, de szerintem már most érdemes belekukkantani, ha valaki kedveli a saját készítésű kerti dekorációkat vagy tárgyakat.


Gabionok, kavics mintás kertiutak, asztalként funkcionáló növény terrárium, kerti mini drótkerítésből készült mécses-csillár és még sok-sok egyéb más ötlet elkészítésének menetét találhatod meg ebben a könyvben. Igazán eredeti és különleges megoldások a feleslegek felhasználására és újrahasznosítására.


Az Lorene Edwards jótanácsa, minden lelkes hobbi kert-dekoratőr számára: "Tisztázd magadban a funkciókat és használd azt a tárgyat, ami a kezed ügyébe akad. De ami a legfontosabb, hogy élvezd amit csinálsz, mert magadnak építed a kerted."

A képek elsősorban az írónő kertjében készült alkotásokat mutatják be, amely ötletek nagy része a könyvbe is bekerültek. De természetesen a könyv ennél sokkal több ötletet tartalmaz.


















Egyelőre csak pár oldalas átlapozgatást tudok belinkelni:


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :