Újság!
Betöltés...

Dália girland őszi ajtóra

Itt van az ősz és dáliák virágoznak ezerféle színárnyalatban. Ez az ajtódísz, ezt a csodás őszi virágot használja fel a dekoráció alapjául.


 

A virágszirmoknál kísérletet lehet tenni könnyű esésű anyagokkal, amelyek sokkal lágyabb megjelenést kölcsönöznek a dekorációnak, vagy karakteresebb küllemű virágok esetében inkább a durva szövésűekkel próbálkozzunk. Az itt látható képeken mindenféle variációt megtalálsz. Ha anyagvásárlás is szükséges hozzá - mert nem elég az otthoni maradék -, akkor érdemes olyat választani, ami nem foszlik könnyen. Csak a tartósság kedvéért.

Ám, ha valaki csak idén szeretné ilyen dekorációval díszíteni a lakását, akkor azoknak javaslom a krepp papíros megoldást, amit plusz lehetőségként kipróbáltam, majd lefotóztam.
Szerintem igen mutatós darab lett az is.

Virágonként 1 méter hosszú anyagra van szükség, ami nagyjából 10-15 cm magas. Ez több rétegbe (kb. 4 réteg) hajtva könnyedén formára vágható, majd fércöltéssel virággá igazítva, csak a szalagra kell ragasztani.

Minél több az őszi virág szín, annál hangulatosabb az ajtódíszünk.
Kifejezetten kezdőknek is ajánlom, mert látványos és egyszerű.

ELKÉSZÍTÉS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:





 





A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :