Újság!
Betöltés...

Hortus 2011 - Virágos Enteriőr

Most pedig következzenek elsősorban a virágos enteriőrök és majd utánuk ízelitőül néhány virágkötészeti remekmű - Hortus Hungaricus.

Van egy bizonyos történet arról, hogy mit gondolt a művész miközben ezt vagy azt a művet alkotta. Nekem fogalmam sincsen, és nem is szeretném ennek a látszatát kelteni, inkább csak érzéseket írok le hozzájuk, mert a képek nem mindig adják vissza a tökéletes hangulatot.

Nehéz lehetett a zsűri döntése, mert olyan sok remek alkotás készült, hogy mindegyikük előtt le a kalappal.
Érdemes jól átnézni a képeket, mert jön a tél és szerintem van amit ti magatok is elkészíthettek majd otthonra. Ismét jó szórakozást kívánok hozzá!

Erről nekem inkább egy otthonos veranda, vagy egy pergolával fedett terasz jutott eszembe, mint egy belső tér. Viszont pont ez volt a jó benne.









Bársonyos, kényelmes és nagyon hangulatos volt.


 


Itt sok olyan dolog volt, ami a hófehérsége miatt sokaknak tetszhetett .


Tökéletes hangulatú lakásbelső. Most, hogy kezdődik a beköltözés időszaka, érdemes ilyen dekorációkon elgondolkodni.



Itt csak egyedi dekorációk voltak. Ötletes volt a suba, növény részekből "megvarrva", és a madákalitka őszitermésekkel kitömve.


Szívesen használnék egy-két kisebb dekorációt innen a lakásomba, még ha más színben is. Praktikus, tartós és igazán látványos.



Ilyesmi dekorációt készítenék, ha keleties (marokkói) hangulatot szeretnék elérni egy- egy alkalomra a lakásomba. (Csak honnan szednék hozzá ennyi szőnyeget?)


Nagyon ötletes és nagyon látványos volt ez a dekoráció. Elsőre a függőváza bejegyzésem jutott eszembe, annyi különbséggel, hogy itt némi alátámasztással repkedtek a levegőben a használt üvegek és bennük a virágok.


Akár iskolákba, óvodákba is zseniális virágdekor lehetőség. Minél több a szín, annál boldogabb a gyerkőc.

Most pedig következzen néhány őszi ajtódísz, lakásdísz, de sajnos tényleg csak néhány. Van egy-két zseniális darab, ami sajnos a rossz megvilágításnak köszönhetően fénykép formában használhatatlanná vált.




A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :