Újság!
Betöltés...

TV – gyerekeknek

… és persze nem csak gyerekeknek, hanem játékos kedvű felnőtteknek.


A Hannspree szerte a világon ismert innovatív és designteremtő termékeiről. A gyerekeknek szánt Fantasy kollekció igazán egyedi darabokat vonultat fel, melyekkel biztosan belophatjuk magunkat gyermekeink szívébe. A kollekcióban a zsiráftól, elefánttól, zebrától, majomtól kezdve a verseny- és tűzoltóautó át a helikopterig vagy a vonatig szinte minden játékos forma megtalálható, így bármelyik gyerek kiválaszthatja kedvencét.

Eddig minimum Olaszországig vagy Németországig kellett utaznunk, hogy egy különleges Hannspree tv-t beszerezzünk, de most már hazánkban is kapható.Még több fotó, lakberendezés, építkezés és kert a www.otthonteremto.hu-n

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :