Újság!
Betöltés...

Gyerekszoba design: Rózsaszín leányálom

Amikor a kicsi lányok tinilányok lesznek, ideje a szobájukat is átrendezni. Jöhetnek a „felnőttes” bútorok – de maradhatnak a rózsaszín kiegészítők.


Bizony nehéz megtalálni az összhangot a félig felnőtt, félig még gyerek lányok szívében – hát még a szobájukban. A legjobb tanács a döntés előtt álló szülőknek az, hogy hagyják lánykájukat egyedül választani. Persze ezért nem árt egy kicsit irányítani őket. Terelgessük a választást olyan bútorok felé, amik később, más dekorációval, akár az egyetem végéig megfelelőek lesznek. A Rhbabyandchild klasszikus vonalvezetésű, meseszép kidolgozású bútorai pont ilyenek.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :