Újság!
Betöltés...

Hány lába van egy széknek?

Általában négy, esetleg három, de eddig szinte biztos voltam benne, hogy semmiképpen nem tíz. Pedig – íme – erre is van példa.


Az biztos, hogy a háromlábú szék a legstabilabb. De mi a helyzet egy tízlábúval? Ha jobban megnézük, ennél a széknél nem is beszélhetünk hagyományos stabilitásról, hiszen nem minden láb ér le a földre. Legalábbis, nem minden pozícióban. Ugyanis ennek az ülőkének legnagyobb előnye, hogy három különféle pozícióban használható.

A tervezők szerint a Kudirka fantázianevű ülőke ideális étkezőszék, hiszen minden étkezési stádiumban kiszolgálja használóját. Ha egy hatalmas homárral bírkózunk, akkor legjobb előre dőlni, ha beszélgetünk, akkor egyenesen jó tartani, de a desszert után kényelmesen hátra is dőlhetünk vele. Ráadásul vízálló, törhetetlen, hő- és karcálló, könnyen tisztítható, valamint kül- és beltérben egyaránt használható.

Tervező: Paulius Vitkauskas


Még több fotó, lakberendezés, építkezés és kert a www.otthonteremto.hu-n





A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :