Újság!
Betöltés...

Sátortábor kicsit másképpen

Látva a képeket kérdezhetnétek, miért csak most jövök elő ezzel a remek ötlettel.
Bár szeptembert ír a naptár, azért nem kell leírni a kültéri szórakozásokat a listánkról, csak jobban fel kell hozzájuk öltözni. Sőt, ha ez a nyárias meleg még elidőzik egy darabig, akkor kifejezetten mulatságos és hangulatos estében lehet részünk e fajta sátortáborozás kipróbálásakor.



Míg a fázósabbak polárpulcsiban, addig a hideget jobban tűrők lazább felszerelésben is nekivághatnak ilyen kalandnak. Szóval, elő a vastag pulcsikkal és a hálózsákokkal és terítőkből, pokrócokból vagy szimplán vásznakból sátrakat feszíthetünk ki két fa közé, ami hangulatos buli helyet teremt egy éjszakára kint a kertben.
De ha az esti kert már vad ötletnek bizonyulna e fajta szórakozásra, akkor házon belül is felépíthetjük sátortáborunkat, ahol aztán pizsamás partiba csaphat át ez az éjszakai szórakozás.

Aki szeret nagyban gondolkodni, annak az utolsó képen lévő szőnyegsátor lehet az igazi megoldás, ahol akár egy igazi lakosztályt is ki tud magának alakítani.






Ha tetszett ez a bejegyzés, akkor olvass bele ezekbe is:





A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :