Újság!
Betöltés...

Tojások a fűben - Húsvéti ajtódísz
Elkészült a húsvéti ajtódísz és minden olyat bele-, vagy inkább ráraktam, amiről a tavasz jut az eszembe. A fű zöldjétől, a virágok élénk tarkaságáig és mindezt sok-sok tojással körítve.

A koszorú raffiaszerű anyagának a borítása borzasztó szürkéskék színben pompázott. Fűzöld akrill festékkel és egy szivaccsal szép tavaszi gyeppé varázsoltam.
A tojások 3 illetve 4 cm magasságúak, amiket hosszanti irányban félbevágtam. Majd összesen öt színt választottam ki (sárga, narancssárga, türkiz, lila, rózsaszín), amiket egy kis fehér festékkel pasztelesítettem. Ezután már csak ragasztó kellett és egy drótdarab amivel az ajtóra rögzítettem.

Tényleg nagyon egyszerű és szórakoztatóan elkészíthető.


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :