Újság!
Betöltés...

Nyerj ELHO balkonládát az Oázis kertészettől


JÁTSZANI hívlak kedves blog olvasó!


Az Oázis Kertészet igazán nagyszerű nyereményt ajánlott fel a Dekor&Mentha olvasóinak. Három olvasó 2 - 2db ELHO, azaz az év trendi balkonládáját nyerheti meg itt a blogon.

Figyeld a blogot 2011. április 19-22. között, és a pénteken (április 22.) feltett kérdésre küld el a helyes választ a blog e-mail címére: dekoresmentha[at]gmail.com.

A nyereményjátékban részt vesz minden olyan olvasó, aki az április 22- én feltett kérdésre helyesen válaszol 2011. április 26. (kedd) 10 óráig, és nevével elküldi azt a dekoresmentha@gmail.com e-mail címre.

A válaszra utalást fogsz találni az e heti bejegyzések egyikében.
  
Duplán veszel részt a játékban, ha:
  • Facebook- on kedveled a blogomat
  • és közvetlenül a Dekor&Mentha facebook oldalán kedveled és megosztod a hírt ITT.


Jó játékot és olvasgatást mindenkinek!

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :