Újság!
Betöltés...

Húsvéti dekor: Tavaszi pillangók az ablakban


Már jó régen készítettem dekorációkat, ám közeledik a húsvét, ezért úgy gondoltam, hogy belelendülök, és minden hétre készítek 1-1 húsvéti dekorációt.

Ezt a papírt már hónapokkal ezelőtt vásároltam. Meglepő módon annyira leárazták, hogy olcsóbb volt, mint egy középkategóriás csomagolópapír. Tarka színezése miatt rögtön tudtam, hogy ablakdekorációnak fogom felhasználni, de még nem tudtam, hogy hogyan. Így bent csücsült a szekrényben.

Idővel megszületett a terv. Mivel az előszoba ablakunk bizonyos okokból nem kapott nappali függönyt, ezért ideális helynek tűnt pillangók reptetésére. A kivágást inkább magam vállaltam, de a maradék papírból a család aprajának is adtam lehetőséget a vagdosásra.

Tűző kapoccsal rögzítettem a pillangókat a színes szalaghoz, illetve a két ablak közé akasztottam fel, mert így kisebb az esélye annak, hogy a sötétítő függöny beleakad, esetleg az aprónépek leszakítják. Reggeli és délelőtti napsütésben fantasztikusan mutatnak ezek a tarka szárnyak az ablakban.

Beltéri fotózás a különböző fotós kellékek hiányában nem az erősségem, ezért csak remélni tudom, hogy ti is mutatósnak találjátok ezeket a lepkéket. Igazán tavaszias hangulatot varázsol a szárnyakon átszűrődő fény az előszobában.


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :