Újság!
Betöltés...

Álomlakás - Luxus a csúcson


 
A világ egyik legdrágább penthaus lakása a luxus és a pompa modern megtestesítője. A penthaus lakások eleve az épületek legdrágább ingatlanai. A legfelső emeleten, csodás panorámával és általában privát lifttel rendelkező otthonokat csak a leggazdagabbak engedhetik meg maguknak, főleg Monacóban, ahol ez a lakás is található. A luxuslakásban a hagyományos helyiségek mellett egy könyvtár, pánikszoba, mozi terem, medence és egy hatalmas terasz is található, természetesen kilátással a Földközi-tengerre. A berendezés pazar. A nappaliban, az étkezőben és a könyvtárban kristálycsillárok, míves tömörfa bútorok, drága szőnyegek, szobrok és más műalkotások adják meg az alaphangulatot. A hálószobák, a fürdőszobák és a dolgozószoba szintén pazar, de itt sokkal modernebb, letisztultabb vonalvezetésű bútorokat találunk. Természetesen ezekből a darabokból is árad a luxus nem éppen diszkrét bája.



A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :