Újság!
Betöltés...

Foglaljon helyet! - extrém ülőbútorok


De természetesen nem mindegy, hogy mire. Néhány otthonban bizony elég fura dolgokra. Talán lejárt az ideje a hagyományos ülőbútoroknak?

Azt hiszem, azért nem erről van szó. De tény, hogy egyre többen szeretnének beszerezni otthonukba néhány meghökkentő dolgot és az ülőbútorok között ebből nincs hiány. Az biztos, hogy egy magányos, olvasásra szánt sarkot, mely távol esik a tényleges társalgótól, remekül feldobhatunk egy extrém ülőbútorral. De aki bátrabb, az az egész nappaliját is berendezheti velük. Például az ufóra hasonlító „beszélgető-karikával”, melyet – miután beleültünk – magunkra zárhatunk és mint egy hatalmas társas anyaméhben mélyedhetünk el gondolatainkba.


Fotók: dezinehq.com, myurbangardendecoguide.com

Még több lakberendezés, építkezés és kert a www.otthonteremto.hu-n

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :