Újság!
Betöltés...

Színes minifrigó - akár a kertbe is

Nem nagy, nem is fér bele sok minden, de nagyon édes.Ez bizony nem játék, hanem egy valódi hűtőszekrény. Talán nem fér bele a család hétvégi élelmiszer adagja, de arra ideális, hogy a hálószobában várja az éjszakai rémálmukból felébredőket egy pohár hideg vízzel, no meg az éjszakai nassolókat egy kis szendviccsel. Persze nem csak a hálóban, de a gyerekszobában vagy a fürdőben is remek hasznát vehetjük. Sőt, mivel nemcsak hálózatról, hanem akkumulátorral is működtethető, az autóban, hajóban vagy a kertben is ideális. Mérete csupán 26x19x25,5 cm, de kis mérete ellenére remek látvány és persze remek használati tárgy bárhol.

Forrás: gizmodiva.com


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

2 megjegyzés :

ZboroKrisz írta...

ez nagyon jól néz ki, de tényleg borzalmasan picike.
szerintem a legfontosabb dolgot érdemes tárolni benne: nyáron csokit, hogy meg ne olvadjon!! :)))

Borbás Ági írta...

Na, de abból valami nagyon finomat és dugig tömve a hűtőt ahogy lehet. ;))