Újság!
Betöltés...

Húsvéti ötletek: Töltött répák a fűben

Még nem késő eredeti ötlettel készülni a hétfői tojás keresgélésre. A bokrok, fűcsomók között megbújt ajándékok, csokitojások felkutatása bármilyen rossz időben izgalmas kikapcsolódást jelent a gyerekeknek. És, ha vesszük hozzá a 1/2 órányi fáradságot, akkor nyuszi által elhagyott répákat is találhatnak a fűben, sok-sok általunk válogatott finomsággal megtömve.

Keresd meg a nyuszi kedvencét!


Szükséges alapanyagok:
szinte minden otthonban fellelhetők
  • narancssárga papír
  • zöld papír
  • apró finomságok a megtöltésre
  • olló
  • ragasztó szalag

(1.) Vágd félbe az A4 méretű narancssárga papírt és (2.) tekerd fel egyenként tölcsér formára, majd (3.) rögzítsd ragasztó szalaggal. Ha már biztosan tart, akkor (4.) töltsd meg apró finomságokkal.


(5-6.) Hajtsd be a legmagasabb csücsköt, majd utána a szembe oldalon találhatót. Folytasd ezt addig, amíg teljesen be nem takarod a répa tartalmát.
(7.)Vágj le néhány csík zöld papírt, amit a leragasztott répa tetejére ragaszthatsz.
(8.) A papír végét az ujjaid köré tekerve pödörd be. 


Forrás



A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

2 megjegyzés :

hentaii írta...

Hát ez nagyon klassz! Megcsináltam. Többre nem is lett volna időm. Nagyon nagy sikere volt! Köszi az ötletet! :)

Borbás Ági írta...

De jóóóóó! Szuper nyuszitok volt idén. :))