Újság!
Betöltés...

Merész lakberendezőknek - Színt a padlóra

Merész grafika és merész színek jellemzik a Toulemonde Bochart szőnyegeit, melyek erőt és lüktetést varázsolnak minden helyiségbe.


Az 1939-ben családi vállalkozásként alapított francia Toulemonde Bochart cég hagyományos, konzervatívabb modelljei mellett egy meglehetősen ultramodern, új vonalat is visz, mely erős grafikai megoldásaival, vad színeivel a szőnyegek új világába vezet minket. Nem egy kollekcióról van szó, hanem több tervező munkájáról, akik egymás mellett, de hasonló perspektívában dolgoznak. A játékos színek, gyermeki motívumok abszolút szórakoztató lakásbelsőt ígérnek. A darabok akár a padlón, akár a falon remekül használható kiegészítők.


Fotók: toulemondebochart.fr


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :