Újság!
Betöltés...

Szőnyeg puzzle

Designőrülteknek, önjelölt művészeknek és játékos kedvű felnőtteknek. Akár a gyerekkorba akar visszautazni, akár saját maga szeretné megtervezni legújabb szőnyegét, az Imperial fantázianévre keresztelt puzzle-szőnyeget Önnek találták ki.


Az ötlet Nauris Kalinauskas fejéből pattant ki még 2005-ben, de a puzzle-szőnyeg azóta is nagy siker. Hogy mi a siker titka? Egyrészt mindenki élvezi, ha maga alkothat, saját maga tervezhet meg egy tárgyat az otthonába, főleg egy olyan látványos darabot, mint a szőnyeg. Másrészt, a darabokból puzzle módjára összeállítható szőnyeggel remekül kihasználható a hely. Mivel kis részekből állítható össze, gyakorlatilag bármilyen méretű és formájú terület lefedhető vele. Ráadásul a mű nem végleges, az alkotási folyamat bármikor újrakezdhető. A kész szőnyeg újragondolható, elvehetünk belőle vagy éppen hozzátehetünk, ahogy kedvünk tartja. De nem csak a méret, a szín is variálható, hiszen a darabok 13 árnyalatban rendelhetők, így könnyedén megteremthetjük vele a saját stílusunkhoz vagy környezetünkhöz leginkább illő kiegészítőt.

Fotók: contraforma.com

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :