Újság!
Betöltés...

Rózsás kiegészítők

Most amikor a parkokban, kertekben és a cserépkertekben is szebbnél szebb rózsákban gyönyörködhetünk, gondoltam összegyűjtök pár kertészeti kelléket, aminek mintája későbbiekben is erre a robbanásszerű virágzásra fog minket emlékeztetni.


Van itt minden, mint egy kirakodóvásáron, csak egy a lényeg, hogy kicsit rózsás legyen. Gumicsizma az esős nyári napokra rózsamintával, kertészkötény nagy zsebekkel akár a kisvakondnak, amihez rögtön ott van a hozzáillő metszőolló, az elhervadt virágok lemetszéséhez és egy nem csak gyönyörű, hanem praktikus kesztyű is. Igénytől függően rózsás térdeplő, vagy ülőke a dolgos kertésznek kis ültetőlapáttal és talajlazítóval.

Ha már teljesen elfáradtunk, akkor egy csésze forró, vagy akár hideg teával leülhetünk a rózsás fotelbe, amit kifejezetten kertbe terveztek és kedvenc növényeink fejlődéséről naplót vezethetünk a természetesen rózsás noteszben.
A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :