Újság!
Betöltés...

Bojtocska Műhely bemutatkozása és a JÁTÉK


Akik ezt a blogot olvassák, azok gondolom szeretik a virágokat és a virágos ihletésű dekorációkat.
Pár hónappal ezelőtt összehozott a sors egy olyan hölggyel, aki azon kívűl, hogy szereti a virágokat, még le is tudja ezeket a szépségeket festeni bármilyen használati tárgyra. Be kell vallanom, hogy a képei és a tehetsége is elvarázsolt.


Elkezdtünk levelezni és kiderült, hogy a kerteket illetően és a kertek dekorálásában is hasonló ízlésűnk van,  azaz született romantikusok vagyunk. Így megkértem Gabit, hogy Nektek, kedves olvasóknak készítsen valami igazán egyedi darabot amit, az egyik blogolvasó majd megnyerhet itt, egy Játék keretein belül.
Most fogadjátok szeretettel bemutatkozóját, majd a játékot, aminek a fődíját Ő maga készítette Nektek:Szeretettel üdvözlöm a Dekor&Mentha blog olvasóit!

Bali Gabi vagyok, a Bojtocska műhely díszítő festője.
Szeretném Nektek röviden bemutatni a kis műhelyemet! Kb. három évvel ezelőtt szerettem bele a díszítő festésbe és szinte azonnal el is kezdtem megtanulni (ez a tanulási folyamat még most is tart... : ) ). Imádom a virágokat, nézni, szagolni, ültetni és természetesen festeni. Emellett romantikus lélek vagyok, a country stílus szerves része az életemnek (kb. mint a levegő), így ebben a stílusban próbálok alkotni és élni.
Ha kiváncsiak vagytok, a blogomon megtekinthetitek a munkáimat: Bojtocska műhely

Köszönöm Áginak a lehetőséget, hogy a blogján megismertethettem a műhelyt Veletek!

Fogadjátok szeretettel a Számotokra tervezett és készített veteményesbe való kis táblácskákat! Hogy még vidékibb legyen a hangulata, a növények népies nevét festettem rájuk! ... és ilyen még nekem sincs, úgyhogy most már magamnak is festek majd párat... : )

A JÁTÉK feltételei:

  1. Legyél Követője a Bojtocska műhely blognak (Lehetőleg teljes keresztnévvel és a vezetéknév kezdőbetűjével).
  2. Kedveld a Dekor&Mentha blogot a Facebook- on.
  3. Játékról szóló hírt kedveld és oszd meg közvetlenül a D&M blog Facebook oldalán ITT.
A játékra 2011. május 7. (szombat) 18 óráig regisztrálhatsz a fenti feltételekkel.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

2 megjegyzés :

Makka írta...

Nem jók a linkek.
A Facebookos oldalra mutató (vagyis, ami szeretne oda navigálni) a blogra vezet.
A blogé viszont sehova.
A Facebookon beírva a keresőbe a Bojtocska műhely viszont nem található. Nehéz így kedvelni.:-)

Borbás Ági írta...

Köszönöm.
Most elméletileg minden működik.