Újság!
Betöltés...

Ha meguntad a telkedet, evezz tovább!


Vadregényes hangulatán kívül az az egyik legnagyobb előnye egy úszó háznak, hogy ha a tulajdonos megunja az otthonát körülölelő környezetet, egyszerűen felszedi a horgonyokat és továbbhajózik.


Aki imádja a vízi életmódot, az sehol sem érezné jobban magát, mint egy úszó házban. Ez a hajó Németországban horgonyozik, a neve Siberfisch. Talán nem tartozik a megszokott lakóhajók közé, hiszen a hajótestre itt egy igazán modern vonalvezetésű, gyönyörű arányú épület került, ami a szárazföldön is megállná a helyét. Belső berendezése tökéletesen illik külső megjelenéséhez. A belső terek egyszerűek, a berendezés modern és fehér. Nagyon fehér, amitől a tér nagynak és nyitottnak látszik. A leglátványosabb dekoráció a hatalmas ablakokon szinte minden irányból állandóan látható környezet: a víz és a part. Az épület különlegessége, hogy sikerült megoldást találniuk az egyetlen problémára, ami egy lakóhajón felmerülhet, mégpedig a kert hiányára. Itt a tetőn alakítottak ki egy csodás tetőkertet, ami az emeleti hálószobából közelíthető meg.



Még több lakberendezés, építkezés és kert a www.otthonteremto.hu-n

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :