Újság!
Betöltés...

Nyári Hangulat - Játssz, Fotózz és NYERJ!!!

Kedves Olvasóim!

Végre itt a várva várt virágoktól pompázó és buján zöldellő nyár.
Ilyenkor élvezet minden perc a kertben, a teraszon vagy az erkélyen. Gondolom Ti is egész télen gyűjtögettétek a dekorációs és növény ötleteket. Idáig én rakosgattam képeket a blogra, MOST VISZONT RAJTATOK A SOR!!!


Az Oázis Kertészet és a Dekor&Mentha közös játékában arra vagyunk kíváncsiak, hogy TE hogyan képzeled el, és varázsolod magad köré a nyár idilli hangulatát!
A legkellemesebb hangulat megalkotója 15,000 Ft értékű Oázis vásárlási utalvánnyal csinosíthatja tovább otthonát.

Most mutasd meg, TE hogyan varázsolsz NYÁRI HANGULATOT A KERTEDBE VAGY A TERASZODRA!


A Nyári hangulat játék menete:

  • Játékosonként maximum 3-3 db nyári hangulat fotót várunk a kertedből,amit a Dekor&Mentha blog Facebook oldalára tegyél fel. IDE. Ezek legyenek jó minőségűek, hogy szinte ott érezzük magunkat a kertedben vagy teraszodon. (Akár ismerősödet is megkérheted a fotózásra.)
  • Címkézd fel a fotókat: "Név - Nyári hangulat" felirattal.
  • Ha akarsz, akkor rövid leírást is küldhetsz a blog e-mail címére (dekoresmentha@gmail.com), a legjobbakat közlöm itt a blogon.

Fotókat 2011. június 22- ig töltheted fel a Facebook oldalra, vagy küldheted el a blog e-mail címére: dekoresmentha@gmail.com .

A beküldött fotók alapján az Oázis Kertészet és a Dekor&Mentha zsűrije összesen 3db kertet fog kiválasztani, akikre a döntőben az olvasók szavazhatnak.

A döntő szavazás menete:

  • A döntős képekre közvetlenül a megosztás után, a Facebook oldalon lehet majd szavazni.
  • A kiválasztott Három versenyző közül aki a legtöbb "LIKE", azaz kedvelést kapja a fotóira, az nyeri el a "LEGJOBB NYÁRI HANGULAT" díjat.
  • Aki nem lesz beválasztva, vagy nem nyer, az se csüggedjen! Az összes szavazó között kisorsorunk egy 5,000 Ft értékű vigaszdíj Oázis vásárlási utalványt!

Mindenkinek jó kertészkedést, dekorálást és szép időt a fotózáshoz!

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :