Újság!
Betöltés...

Cirkuszi komédiások a kertben

Talán ez a bejegyzés azok közé tartozik, amit nem szívesen mutatnék meg a nagy fiamnak, mert abban a pillanatban tudom, hogy mit kérne szülinapjára.
De hát én is így tennék a helyében. 


Ez egy tökéletes kis zug, aminek még színpada is van. Családunkban ez fontos szempont, mert abban a pillanatban, amikor a nagyobbik bohóc műanyag játékgitárján rázendít és ráadásként énekelni kezd, a kisebbik bohóc mindent elsöprő lendületével tipi-topi táncba kezd. Ezzel készen is van a hétmérföldre szóló és a szomszédokat őrületbe kergető színpadi attrakció.

De komolyabban véve, igen sok lehetőség áll a gyerekek előtt, amire ki lehet használni ezt a tarka kocsit. Például délutáni szunyókálásra, amihez semmi kedvük a házban, de a természet lágy ölén mégis elnyomja őket az álom, ha kényelmes sarkot készítünk nekik odabent. Vagy mint itt a képen látszik: baráti piknikezésre.

Tinédzserként ez egy saját bunker lehet távol a szülőktől, de mégis bent a kertben, akár egész nyárra. A fürdés és az evés pedig a szülők távolléte alatt is megoldható a házban, nyár végére pedig (mindenki örömére) egy igazán önálló gyerek költözik vissza a házba.

Szerintem nincs olyan korcsoport, aki ne költözne be szívesen egy ilyen hangulatos nyári lakba (felnőtteknél természetesen méretarányosan véve). Te mire használnád?

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :