Újság!
Betöltés...

Nyári pillanatok a Dekor&Mentha kertben

Ebben az évben is megtanultam valamit: Ne tervezz túl sokat, mert a végén nem fogod bírni energiával.

Bár, ha valaki szenvedéllyel csinál valamit, akkor úgy sem veszi észre, ezért hiába is szólsz neki. ;)


Idén már a kerti munkát is túl programoztam olyannyira, hogy a kardvirágok elültetése konkrétan a nyár közepére esett. Szerencsére nem hagyják magukat legyűrni, mert összesen 3 hét alatt behozták a lemaradásomat, azaz ma már teljes levélzettel pompáznak a kertben és szerintem még két hét, hogy virágozzanak is.

Hogy hová lehet fejlődni ebben a kertben, azt én jól látom, és remélem, hogy ez a fejlődés évről - évre majd érzékelhető lesz a fotókon is.
De sikerességemet már abban is lemérhettem, hogy idén három madár család találta otthonosnak a kertünket, és ezt a helyet választotta költésre legalkalmasabbnak. Fantasztikus volt ezt figyelni és hallgatni tavasszal, tudva azt, hogy amikor pár évvel ezelőtt ideköltöztünk, akkor összesen varjú károgásra ébredhettünk reggelente.

Gyertek és nézzetek szét nálam ezekben az augusztus végi napokban.

Nyári virágágyás kényelmes és praktikus kültéri fotellal






Veteményeskert + szagos díszbükköny
 
  





Kedvenc lebegő ernyős verbénáim




 
Zöld boltív a veteményeskertben




Előkert


 
 Utcafront

Ha tetszett, akkor olvasd el ezt is:

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :