Újság!
Betöltés...

Kertész táskám és rejtelmei

Pár héttel ezelőtt felraktam egy fotót kedvenc kertésztáskámról, amit napi szinten használok, lassan már egy éve. Joggal merülhetett fel néhányatokban a kérdés, hogy ez egy használható darab, vagy csak egy csili-vili dekoráció. Mert sok ilyesmit látni ebben a vizualitástól túl zsúfolt világban.
Hát én most kicsomagoltam és lefotóztam nektek a kertész táskám tartalmát.
Készüljetek fel, mert ez egy mindennapi használatban lévő női tatyó, csak hát itt a kertemben!!!

KREDEKO - Kertész táska
Először is tudni kell róla, hogy a teljes belső és a külső részén alul vízhatlan anyagból készült, így bármikor át tudom törölni egy nedves ronggyal, hogy úgy nézzen ki, mint új korában. A zsebek egyszerűen szuperek. Mindig telegyömöszölöm őket, elhasznált vetőmagtasakokkal, zsebkendővel vagy épp a telefonommal.
Belül pedig tényleg minden kisebb szerszám elfér, amiket nap, mint nap használok a kertben. Így aztán nem kell rohangálnom, a különböző szerszámokért, mert mindig minden kéznél van és ráadásként még csinos is. Nem tagadhatom, nőből vagyok. Még itt a kertben is fontos tud lenni, hogy szép tárgyak vegyenek körbe. :)

Most pedig következzenek a képek.

Van itt kesztyű és lomb és gazgyűjtő


Ültető lapát és komposzt kanál



Találni itt olyan szerszámot is, amit még a nagyszüleimtől kaptam illetve örököltem: Ágvágó és talajlazítók

Metszőollók

Szerintem teljes az arzenál a kerti munkához. Már csak ásó, gereblye és lapát kell ezek mellé és irány a kert. :)



Ha tetszett, akkor itt olvashatsz róla bővebben:


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :