Újság!
Betöltés...

Elindult az inspiráló Dekor&Mentha HÍRLEVÉL!

Végre, végre, végre....
megálmodtam és remélhetőleg ma már a postaládádban vár kibontásra a
Dekor&Mentha Shop első HÍRLEVELE.

Kép forrása

Szeretem, ha a dolgok egyszerűen és könnyedén pörögnek körülöttem, ám vannak olyan feladatok, amelyek jóval több időt és energiát igényelnek. Természetesen nem évekről beszélek, de ahogy másfél évvel ezelőtt az áruházat is pontról-pontra kitaláltam, úgy a hírlevélnek is megakartam adni a tökéletes formát és a Dekor&Mentha stílust.

Természetesen én megértem, hogy sok olvasó nem rajong az átlagos hírlevelekért, ezért a most elkészült Dekor&Mentha hírlevelet inkább egy ötletelős magazinnak vagy inspirációs kerti újságnak lehetne értelmezni, amibe sok érdekes kerttippet rejtettem el.

Ha fel szeretnél rá iratkozni, akkor a blog OLDAL SÁVJÁBAN találod ezt a lehetőséget és szerintem érdemes egy próbát tenned.

Ígérem, nem fogom elönteni a levelező ládádat, bár lehet, hogy annyira megtetszik neked ez az egész, hogy sűrűbben várnád majd tőlem, mint amit jelenleg tervezek.

Forró nyári kertésznapokat kívánok neked!
Előre is köszönöm a visszajelzéseket!



A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :