Újság!
Betöltés...

Tavaszi virágok a húsvéti ünnepi asztalon

Pár nap és itt a húsvét, amikor is szívesen látjuk kertünk virágait bent az otthonunkban. Természetesen nem kell nagy ördöngösségre gondolni, csak néhány cserép friss tavaszi virágra.Talán annyi a trükkje, hogy megkeressük számukra a legideálisabb cserepet, amiben megmutatkozhat viráguk szépsége. Miután megtaláltuk, akkor azt friss virágfölddel félig feltöltve, beleültethetjük a tavasz és húsvét váró növényünket. Így tovább fog virágozni és ráadásként egy egészségesebb növény lesz a jutalmunk.

Ideális tavaszváró cserepes virágok:

Hunyor - Hűvös elegancia
Árvácska - Egy kis napsugár a borúsabb tavaszi reggeleken
Primula/Kankalin - Bohó és üdítően vidám
Hagymás virágok (tulipán, jácint, nárcisz, krókusz, gyöngyike) - A tavasz egy cserépnyi örömeTovábbi ötletek virágos felhasználásra:
Budget Decorations
Craft and Creativity

Ha megtetszett a fenti virágos kaspó ötletem, akkor gyere és nézz szét a Dekor&Mentha Shop oldalán. Minden évszakban van miért kerti virágot ültetni az asztalra.


Dekor&Mentha Shop vásárlás


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :