Újság!
Betöltés...

Húsvéti ötletek: Krétával tojásra

Még nem késő beszerezni egy üvegnyi táblafestéket, hogy a tökéletesen csillogó piros- és hímestojásaink mellé elkészíthessük Húsvétra a viccesen kreatív KRÉTA TOJÁSOKAT is.


Biztost sikert érhetünk el kicsiknél és nagyoknál úgyszintén, amikor a félig rajzolt fekete alapon színes mintás tojásokkal lepjük meg vendégeinket. Használhatod asztalkártya helyett, de kedves mintákkal is dekorálhatod vagy megadva az esélyt a locsolkodóknak, akár velük is befejeztetheted a félig kész alkotásaidat.


Szükséges anyagok:
  • tojások (tiszta és száraz állapotban)
  • 1 üveg fekete táblafesték
  • ecset
  • színes kréták
  • Hurkapálcák kis darab hungarocellel
Fesd le a tojásokat, majd húzd rá a hurkapálcákra, hogy minél szebben száradjanak.

Ha már biztos vagy a felület szárazságában, akkor használd a fantáziádat és vond be a családodat is ebbe az újragondolt húsvéti tojáspingálásba.



A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :