Újság!
Betöltés...

Dekor&Mentha - TAVASZI alkotóműhely hétvége

Végre megérkezett a tavasz és ezzel együtt az első Dekor&Mentha alkotóműhely programok ideje is.
Ezeket az eseményeket tervezés és agyalás előzte meg és az utólagos visszajelzések alapján mindenképp a folytás mellett tettük le a voksunkat.

😀



Ez a kis műhely, ami a piros ajtó mögött található úgy tűnik, hogy nem csak számomra okoz feltöltődést. Mindenkit rögtön alkotó energiával töltött fel a hely, amint átlépte az ajtó küszöbét.

Most hétvégén húsvéti dekorációkkal készültünk, ami nagyon jó lehetőséget adott arra, hogy mindannyian egyedi és egyéni tavaszi kompozíciókat alkothassunk.

Néhány kép erejéig gyere és tekints be te is egy ilyen szuper hangulatú Dekor&Mentha workshop-ba.
A következőre már mindenképp várunk téged is.





Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél mindig frissen értesülni róluk, akkor iratkozz fel a blog oldalán vagy a Facebook oldalon a "Követés funkciónál" válaszd a "Megjelenítés elsőként" lehetőséget.

Köszönöm, ha megosztod az ismerőseiddel.

Kérdésed van a következő tanfolyamról, akkor csak írj bátran és én válaszolok. :)








A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :