Újság!
Betöltés...

Mától látogatható a Construma Kert rendezvénye is!

Ma nyílik a Construma, amelynek részeként megtekinthető - kerttervezőink és kertépítőink által alkotott - kertek versenye is. Ez az évről - évre egyre látványosabb rendezvény minden kertbarátnak jó kikapcsolódást és ötletekben gazdag kerteket ígér.
 

Erre az évre témaként a "Család éve" lett kitűzve, hiszen az ENSZ május 15-ét a Családok Nemzetközi Napjává nyilvánította. Ebből az alkalomból az EU Családszervezeteinek Szövetsége (COFACE) a 2014-es évet a család és a munka összehangolásának, a családi gazdálkodásnak szentelni. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen kertek születnek ebből az alapgondolatból.

A teljes kiállítás április 2 - 6. között látogatható a Hungexpo, Budapesti Vásárközpont területén.
Addig pedig, hogy kedved kapjatok az idei kertek meglátogatásához, itt nézhetitek végig az elmúlt évek kertjeit:Itt olvashatod el a 2014- es összefoglalómat:
VI. Magyar Kertépítő verseny - Dekor&Mentha válogatás 2014- ben

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :