Újság!
Betöltés...

Kerti újdonságok

Pár napja már dolgozok rajta és egyre jobban tetszik, amit látok.
Az már gondolom érzékelhetővé vált, hogy nekem a Dekor&Mentha Shop ugyanúgy szerelem első gondolatra, mint ahogyan a blog írása is az.

Kép forrása
Az elmúlt esték termék feltöltéssel teltek. Az áruházba beválogatottak közül egyik szebb és praktikusabb, mint a másik. Lassan kimondhatom, hogy egy olyan webáruházat sikerült létrehoznom, amilyet megálmodtam és  remélhetőleg sokatoknak szerez majd örömet.

Azt nem állítom, hogy mindegyik ki fog kötni a kertembe - mert akkor a végén a jóleső kerti pihenő inkább egy raktár érzethez fog hasonlítani -, de elég sok fenn van a listámon, amit én szépnek és hasznosnak találtam a saját magam számára is.

Legelőször is kiemelném, hogy az áruház kerti ruházattal bővült, amelyek akár szettben is megvásárolhatóak. De találsz itt romantikus madárházakat, szebbnél - szebb kaspókat (itt még némi technikai problémám adódott, de a szettek hamarosan akár darabonként is megvásárolhatóak lesznek), metszőollókat női kézbe, fanyelű ásót, ami nem csak jól néz ki, de hihetetlenül masszív is. Az Otthon & Konyha részre is felkerült néhány újdonság: különleges mécseseket, akasztókat és a hamarosan megérkező nyár nélkülözhetetlen részeként találhatsz itt grill szerszámokat is.

De nem akarom az összes terméket egyesével felsorolni, inkább nézzetek be a Dekor&Mentha Shop- ba és lapozzátok végig a kategóriákat. Szinte minden oldalon fogtok találni valami újdonságot, és talán lesz köztük olyan is, amiről úgy érzitek, hogy már régóta hiányzik a kertetekből.
 
Csodás ez a tavasz!
Kertészkedésre fel!


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :