Újság!
Betöltés...

Szeretem a TULIPÁNT! - JÁTÉK!

Most már szinte biztos, hogy minden kertben megjelentek a tulipánok, és ahogy az idő halad előre, úgy váltják egymást színek és formák szerint a kertben.


Ha lekésted kerted tulipánjainak virágzását, akkor még biztos találni olyan parkot vagy arborétumot, ahol még tömegesen virítanak ezek az egyszerű, de a szívünkhöz annyira közel álló hagymás virágok. Mert a lassan egy hónapja elindított Szeretem a Tulipánt! játék egy fotópályázat, ahol jó látni - a már beküldött képeken is - azt a tarka színkavalkádot, amitől minden porcikánkban érezni a tavasz hangulatát.
A játékoskedvű résztvevőktől pedig egyetlen kétszereplős szuperfotót várunk, melyen
Ő és a TULIPÁN szerepel!


Ezzel a játékkal titkoltan vagy sem egy hazai mini "Keukenhof" album létrehozása volt a cél, ahol mindenki bemutatkozhat kedvenc tulipánjaival és megmutathatjuk, hogy a tulipán nálunk is akkora szerelem már akár kisóvodás kortól kezdve, mint a tulipánjairól híres Hollandiában.

Te mennyire szereted a tulipánt?
 Neked melyik a kedvenc tulipánod?
A különlegességekre hajtasz vagy inkább a hagyományos piros mellett teszed le a voksodat?


A Szeretem a TULIPÁNT! - Játék pályázói közöt
1 - 1 db 5000,- Ft értékű ajándékot sorsolunk ki,
amelyet

A fotók beküldési határideje:
2014. április 30.


A játék további részleteit itt találod:


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :