Újság!
Betöltés...

Lakberendezés a kertben

Vajon milyen foglalkozással illetnénk azt, aki a lakberendezést
és a kerttervezést egy közös fogalommá ötvözné?


Az elmúlt évek során sokan és sokféleképpen kommunikálták, hogy a kertet, mint a nappali meghosszabbításaként kellene értelmeznünk. Amikor tavasztól - őszig természetessé válik a nyitott terasz ajtó és így folyamatos kapcsolatunk lesz a kerttel, azaz eltűnik a kint és a bent határvonala. Van ahol ez könnyen megvalósítható, ám van ahol már a kert látványa sem igazán csábít a kinti élet örömeire.

Ez a Svédország déli csücskében található kis bolt, abszolút beletalál minden kertbarát szívébe. Mert találni itt kényelmes foteleket, rengeteg kaspót / cserepet változatos színben és méretben, de ha valaki igazán körbenéz, akkor rábukkanhat egy régi szódásüvegre, kelet lámpásaira, izgalmas mintájú csempékre, sőt növények között is válogathat szép számmal. Szóval van itt minden, ami egy egyedi és hívogató kert kialakításához szükséges.

Neked hogy tetszik?
Melyik szépség lenne kerted kedvenc darabja?
Képek forrása: itt és itt

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :