Újság!
Betöltés...

Garden Expo-2014 és az Orchidea

Ahogy azt már sok helyen olvashattuk,
idén a ragyogóan vibráló orchidea lila színei határozzák meg a trendeket.
Ha valakinek ez az információ kevés lenne, és közvetlen közelről is meg szeretné ismerni az összes lehetséges orchidea színárnyalatot - valami mesés keretbe csomagolva -, akkor most hétvégén induljon és látogasson el a 2014-es Garden Expo-ra.


Az előző évek kiállításaihoz képest ez a mostani sokkal színesebb és látványosabb. A kiállítás területén elszórtan található bemutatókertek és az esküvői témára épülő - az év színének megválasztott - ragyogó orchideák bemutatása tényleg izgalmas és látványos rendezvényt ígér minden látogató számára. Az már csak külön hab a tortán, hogy most bizonyos termékeket kedvezményes áron is megvásárolhatunk itt a helyszínen.

Most pedig következzen a képes beszámoló!

  

 
 













 



A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :